Friday, August 11, 2006

Wild Game Menu

Antipasti
Quaglie Affumicate Con Insalata Di Pere E Pecorino
$14
Grilled Marinated Boneless Quail Salad, Pears and Pecorino Cheese

Carpaccio Di Capriolo, Salsa Gorgonzola, Soncino $13
Venison Carpaccio, Gorgonzola Dressing and Mash Salad

Paste
Pappardelle Al Sugo Di Fagiano e Morelle $16.50
Wide Pappardelle with pheasant and morel mushrooms

Fettuccine Al Ragu Di Piccione $16
Fettuccine with Squab Ragout

Cavatelli con Capriolo e Porcini $16
Home made Ricotta Cavatelli with Venison and Porcini Ragout

Polenta con Chinghiale in Salmi $24
Soft Polenta with Wild Boar Stew

Secondi Piatti / Main Dishes
Brasato Di Bufalo con Risotto Organico Venere
$26
Buffalo Short Ribs with Organic Venere Risotto

Lombatina Di Chinghiale in Salsa Di Fighi e Anice $32
Pan Roasted Wild Boar Chop, Dry Figs and Star Anise Sauce

Filetto Di Capriolo, Salsa Barolo e Ciliege $28
Filet of Venison, Barolo Wine and Cherry Sauce

Piccione Arrosto, Salsa Fegato D’Oca, Cavolo Stufato $32
Roasted Squab, Red Cabbage and Foie Gras Sauce

Petto D’Anatra “Germano Reale ,Salsa Kumquat con Sformato Di Sedano $29
Moscovy Breast of Duck, Kumquat Sauce, Celery Root Cake

Coniglio Alla Siciliana “Agrodolce” $25
Pan Roasted Rabbit in a Sicilian Sweet and Sour Sauce